V Martine a okolí vás odvezie okrem taxíku aj Bolt. Cena jazdy začína na 3 eurách


V Martine a okolitých obciach začal jazdiť Bolt

Foto: V Martine a okolí vás odvezie okrem taxíku aj Bolt. Cena jazdy začína na 3 eurách Foto: bolt.eu

Obyvatelia a návštevníci Martina a okolitých obcí majú po novom viac možností cestovania. Okrem vlastných vozidiel, verejnej dopravy a miestnych taxislužieb prichádza do mesta aj služba Bolt. Prvé jazdy šoférov pod touto značkou sa uskutočnili v utorok 15. októbra.

Bolt pred dvomi týždňami v Martine spustil svoju službu na doručovanie jedla z reštaurácií. Po úspešnom štarte sa spoločnosť rozhodla priniesť jazdy Bolt do jedenásteho mesta na Slovensku. Ľudia môžu v rámci počiatočnej akcie využiť 50-percentnú zľavu na prvých 5 jázd.


„Veríme, že spojenie týchto dvoch služieb výrazne zjednoduší každodenný život obyvateľov aj návštevníkov. A ako vždy, vítame nových partnerských vodičov, ktorí sa chcú pripojiť k spoločnosti Bolt a využiť možnosť flexibilného zárobku. Okrem toho môžeme garantovať, že minimálna cena za jazdu bude začínať na 3 eurách,“ uviedol Josef Rückl, generálny riaditeľ platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.


Noví vodiči sa k Boltu môžu pridať dokonca aj v prípade, ak nemajú vlastný automobil. Pokiaľ v regióne existuje partnerská flotila, môžu sa stať jej súčasťou. Spoločnosť sľubuje svojim šoférom najmä flexibilitu, keďže vozia zákazníkov podľa vlastného harmonogramu a zarábajú podľa počtu uskutočnených jázd.

Bolt odvezie zákazníkov nielen v Martine, ale aj blízkych obciach a mestách akými sú Vrútky, Košťany nad Turcom, Belá - Dulice, Sučany či Turany. Jazdy sa objednávajú cez aplikáciu, platiť je možné kartou aj v hotovosti.

„Spoločnosť Bolt dbá aj na bezpečnosť cestujúcich a vodičov. Preto nedávno zaviedol možnosť zvukového záznamu jazdy, ak sa jedna zo zúčastnených strán cíti nepríjemne. Okrem toho majú cestujúci aj možnosť zdieľať polohu svojej jazdy s priateľmi a po jazde zhodnotiť, či bolo všetko v poriadku. Týmto spôsobom môže spoločnosť Bolt zlepšiť kvalitu služieb poskytovaných partnerskými vodičmi,“ doplnil Jan Huk, PR Manager Boltu pre Českú republiku a Slovensko.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj