Pomôžu s úzkosťami aj depresiou. Žilinské Centrum poradenstva a prevencie otvára pobočku v Rajci


Foto: Pomôžu s úzkosťami aj depresiou. Žilinské Centrum poradenstva a prevencie otvára pobočku v Rajci Foto: Facebook/CPP

Úzkosť, strachy, poruchy príjmu potravy, sebapoškodzovanie, depresia, narušený sebaobraz i ťažkosti v oblasti socializácie. To všetko sú témy, s ktorými sa u klientov často stretávajú terapeuti z Centra poradenstva a prevencie (CPP) v Žiline. Poradenské zariadenie len minulý rok otvorilo nové priestory v Žiline, najnovšie mieri aj do Rajeckej doliny. 

„Na pôde Mestského úradu Rajec sme podpísali s pánom primátorom zmluvu o prenájme priestorov pre naše nové elokované pracovisko v Rajci, kde budeme poskytovať našim klientom, rovnako ako v Žiline, psychologickú a špeciálnopedagogickú starostlivosť,“ informoval v pondelok 7. októbra riaditeľ žilinskej CPP Ivan Moravčík.

Tým vytvorili podmienky pre rozvoj bezplatnej a kvalifikovanej odbornej starostlivosti pre žiakov škôl v regióne Rajeckej doliny. Zamestnanci CPP Žilina tak budú k dispozícii deťom, žiakom, rodičom, učiteľom i verejnosti na adrese Andreja Škrábika 37/4 Rajec od 1. novembra 2024.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj