Žilinskí mestskí policajti si pripomenuli zosnulých kolegov. Práca im priniesla životné putá i priateľstvá


Foto: Žilinskí mestskí policajti si pripomenuli zosnulých kolegov. Práca im priniesla životné putá i priateľstvá Foto: ilustračné

Žilinskí mestskí policajti si pripomenuli zosnulých kolegov. Začiatkom októbra sa konal tretí ročník memoriálu, ktorý zahájili výstupom na vrch Čipčie. Potom sa presunuli do priestorov kempu Slnečné skaly, kde zosnulým spoločne za jedným stolom venovali tichú spomienku a modlitbu.

Spoločne sa konala aj kultúrna spoločenská udalosť, ktorú tiež organizuje Základná organizácia Mestskej polície Žilina pri odborovom zväze SLOVES. Spomínané akcie slúžia v prvom rade ako uctenie si pamiatky a vykonanej práce, služby zosnulých kolegov ako aj stretnutie terajších aj bývalých príslušníkov, kolegov a priateľov mestskej polície. 

„V neľahkej službe strávime značný čas svojho života práve s kolegami - parťákmi, kde vznikajú životné putá, priateľstvá, ktoré sa snažíme aj po ukončení aktívnej služby v mestskej polícii ďalej rozvíjať a uchovávať,“ povedal organizátor podujatia, predseda Základnej organizácie Mestskej polície Žilina pri odborovom zväze SLOVES Marek Šulaj.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj