Z rieky na Kysuciach vylovili mužské telo bez života. Vo vode ležal aj bicykel


V rieke na Kysuciach ležalo mužské telo a bicykel

Foto: Z rieky na Kysuciach vylovili mužské telo bez života. Vo vode ležal aj bicykel Foto: Ilustračné foto/Polícia Slovenskej republiky

Dnes v ranných hodinách boli hasiči privolaní k hroznému nálezu. V koryte rieky na Kysuciach bolo objavené ľudské telo. Na miesto okamžite vyrazili príslušníci Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Kysuckom Novom Meste, záchranári aj policajná hliadka.

Topiaca sa osoba v rieke v obci Povina bola nahlásená na tiesňovú linku vo štvrtok 17. októbra krátko po 8:00 hod. ráno. Posádka záchrannej zdravotnej služby, ktorá na miesto dorazila ako prvá, už mužovi nedokázala pomôcť.

„Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o osobu v koryte rieky otočenú tvárou nadol. Dvaja príslušníci v suchých oblekoch vkročili do rieky, kde ležalo telo mužského pohlavia spolu s bicyklom asi 2 metre pod úrovňou cestnej komunikácie,“ priblížila hovorkyňa žilinských hasičov Mária Pohanková Zahatlanová.

Hasiči pre istotu mužovi skontrolovali vitálne funkcie, nejavil však žiadne známky života. Privolali k nemu preto obhliadajúceho lekára aj kriminalistického technika. Po zdokumentovaní ho policajný príslušník vytiahol z koryta rieky.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj