VIDEO: Vodič na žilinskom priechode takmer zrazil matku s dieťaťom. Zachránilo ich trúbenie


Vodič na Kragujevskej skoro zrazil ženu s dieťaťom na priechode

Foto: VIDEO: Vodič na žilinskom priechode takmer zrazil matku s dieťaťom. Zachránilo ich trúbenie Foto: Čitateľ

V Žiline došlo uprostred tohto týždňa k ďalšej nebezpečnej situácii na ceste. Matku s dieťaťom pred možným úrazom zachránil pohotový vodič, ktorý nám poslal videozáznam zo svojej palubnej kamery. Ten zachytáva bezohľadnosť šoféra firemného automobilu.

V stredu 16. októbra krátko po pol desiatej dopoludnia prechádzala cez priechod pre chodcov na Kragujevskej ulici žena, ktorá viedla za ruku malé dieťa. Zatiaľ čo vodič idúci v ľavom pruhu na Poprad a Čadcu zastavil, aby ich pustil, šofér firemného vozidla idúceho v druhom pruhu sa ho rozhodol obehnúť.

Vodič, ktorý situáciu zaznamenal na kameru, pohotovo zareagoval a začal na dvojicu hlasno trúbiť. Tá sa vďaka tomu zastavila uprostred cesty, o krátku chvíľu popred ňu preletelo druhé auto. Jeho vodič navyše ani nesmeroval na centrum mesta či Prievidzu, pretože sa za priechodom preradil naspäť do pravého pruhu.



Podobné incidenty, ktoré ohrozujú bezpečnosť účastníkov cestnej premávky, sa v Žiline a okolí stávajú pravidelne. Pokiaľ sa vám podarí nejaký natočiť, pošlite nám ho do redakcie.


Zarábajte s nami aj VY!
Pošlite nám VIDEO a získajte 15 eur.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj