Známy discoklub v centre Žiliny nájdete pod novým názvom. Butterfly Club otvára novú dimenziu zábavy


Lifestyle Žilina

Foto: Známy discoklub v centre Žiliny nájdete pod novým názvom. Butterfly Club otvára novú dimenziu zábavy
Galéria: 6 fotiek
Foto: Butterfly Club

V centre Žiliny ožíva vychýrená disco s tradíciou. Klub na ulici  P. O. Hviezdoslava všetci dobre poznajú ako bývalý „Life“, teraz však ponúka novú dimenziu zábavy pod názvom Butterfly Club. Láka na nové moderné priestory, známych DJov, exkluzívne špeciálne miešané drinky a cenovo dostupné vstupné. 

Obavy, že ste na tancovanie v klube už pristarí pokojne zahoďte za hlavu. Klub sa sústredí predovšetkým na ľudí vo veku 25 až 45 rokov. Nájdete tam prierez hudby od súčasných hitov, cez obľúbené latino a hiphop až k oldies. Maximálna kapacita klubu je až 1200 ľudí, ak však potrebujete mať na akcii súkromie, využiť môžete VIP sektor. Rezervácie stolov sú dostupné na tomto odkaze

Klub prešiel počas leta zásadnou rekonštrukciou. Večery plné tanca, dobrej hudby a pohodovej atmosféry tak strávite v elegantných priestoroch, ktoré by ste na diskotéke rozhodne nečakali. Nový majiteľ investoval do redizajnu a nového ozvučenia, ktoré je naladené bezpečne na váš sluch. Vstupné je aj o polovicu lacnejšie ako v iných kluboch a navyše zahŕňa aj konzumné

Galéria: 6 fotiek

troch baroch je k dispozícii len kvalitný alkohol známych značiek, miešané drinky z čerstvého ovocia a výberová káva. Novinkou je možnosť usporiadať v priestoroch Butterfly Clubu súkromnú akciu. Dôkladná príprava eventu zameraná na každý detail od obsluhy až po servírovanie jedál je dôvodom, pre ktorý sa tu rozhodli usporiadať svoje firemné akcie spoločnosti z celého Slovenska. Skúsený tím manažérov a organizárov dokáže bez problémov pokryť firemný event s cateringom pre 600 ľudí.

Návštevníkov už stihol od znovuotvorenia klubu zabaviť Mišo Biely, Dominika MirgováADiss & Šorty či Robert Burian. Priestor dostal aj lokálny DJ BOSY či techno formácia Districk Underground. Najbližšia akcia, na ktorú sa môžete tešiť, bude už 25. októbra. V latino rytmoch vás bude baviť DJ Marchello, pričom dámy majú do polnoci bezplatné vstupné.

Pánom však neostanú oči pre plač. Na sociálnych sieťach klubu budú pravidelne prebiehať rôzne súťaže, v ktorých môžete vyhrať hodnotné ceny. Budú to voľné vstupy, stretnutie s obľúbeným DJom či drinky zadarmo? To ostáva v túto chvíľu prekvapením, no Butterfly Club sľubuje, že pre svojich pravidelných návštevníkov vymyslí zakaždým niečo nové.






Zdroj: Inzercia/PR článok

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj