Kritická situácia na cestách: Ďalšie dve nehody troch vozidiel si vyžiadali zranenia


Doprava

Foto: Kritická situácia na cestách: Ďalšie dve nehody troch vozidiel si vyžiadali zranenia Foto: Ilustračné foto/KR PZ ZA

Situácia na komunikáciách v Žilinskom kraji je dnes 24. októbra popoludní kritická. So zhusťujúcou sa premávkou pribúdajú dopravné nehody viacerých vozidiel. V priebehu uplynulých dvoch hodín došlo na Liptove a Orave už k trom.

Prvá hromadná kolízia sa stala na ceste I/18 pri populárnom Salaši Krajinka. Zrazilo sa tam päť vozidiel, medzi ktorými boli podľa svedkov osobné aj nákladné. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky, v úseku sa tvoria kolóny.



Krátko po 14:00 hod. popoludní smerovali hasiči do Liptovského Mikuláša na Podtatranského ulicu. Došlo tam ku zrážke troch osobných motorových vozidiel, pri ktorej sa zranili účastníci.

Ďalšie tri osobné automobily kolidovali okolo 14:30 hod. na Orave, pri obci Sedliacka Dubová. K nehode smerovali hasiči aj dve záchranky, ktoré odvážajú zranených. K zrážke došlo v zákrute, vodiči by preto mali zvýšiť pozornosť. 

Nehoda sa pred pár minútami stala aj na hlavnom ťahu na Kysuce. Na ceste I/11 pri Oščadnici havarovalo jedno osobné vozidlo, posádka sa taktiež zranila. Smerujú tam hasiči.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj