Pri hromadnej nehode vozidiel pri Krajinke sa zranili dve deti a jeden dospelý


Medzi zranenými z hromadnej nehody na Liptove sú dve deti

Foto: Pri hromadnej nehode vozidiel pri Krajinke sa zranili dve deti a jeden dospelý Foto: Ilustračné foto

Vo štvrtok 24. októbra krátko po poludní začala séria vážnych dopravných nehôd na cestách Žilinského kraja. K prvej hromadnej kolízii niekoľkých vozidiel došlo na komunikácii prvej triedy I/18 blízko Ružomberka.


Pri križovatke s príjazdovou cestou k populárnemu Salašu Krajinka sa zrazilo viacero osobných automobilov. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline na miesto vyslalo príslušníkov z Ružomberka, k nehode mierili policajné hliadky aj tri záchranky.


„V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu troch osôb (z toho dve deti). Zasahujúci príslušníci poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a následne ich odovzdali Záchrannej zdravotnej službe. Po zdokumentovaní dopravnej nehody Políciou odtlačili poškodené vozidlá mimo cestu a vozovku očistili od uniknutých prevádzkových kvapalín,“ priblížila zásah hasičov hovorkyňa Mária Pohanková Zahatlanová.

Aktualizácia 11:30 hod.

Hoci hasiči dostali včera popoludní informáciu o havárii piatich vozidiel, polícia dnes upresnila situáciu. Incident, ktorý sa stal okolo 12:45 hod. popoludní za mestom Ružomberok, eviduje ako dve samostatné dopravné nehody a jednu škodovú udalosť. Všetky sa však stali na krátkom úseku pri odbočke k reštaurácii.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj