Motorkári vyrážajú na rozlúčku so sezónou v Turci. Kde ich môžete stretnúť?


Motorkári z Turca sa lúčia so sezónou

Foto: Motorkári vyrážajú na rozlúčku so sezónou v Turci. Kde ich môžete stretnúť? Foto: Vľavo: (AI) freepik.com/Vpravo: Facebook/Boris Hrozienčik

Motorkári z Turca sa dnes vo veľkom rozlúčia s motorkárskou sezónou 2024. Na poludnie vyrážajú na približne 40-kilometrovú trasu, ktorá povedie z Martina až do areálu Dielec vo Valčianskej doline. 

Účastníci sa od 11. hodiny zhromažďujú pred Strednou priemyselnou školou strojníckou, odkiaľ sa na cesty spoločne vydajú na poludnie. „Trasu sme úmyselne orientovali čo možno najviac od dopravy v Martine, prevažne podhorskými cestami,“ uvádzajú organizátori.

Kde ich môžete zahliadnuť? Spred priemyslovky motorkári zamieria na sever, z Martina vyjdú v smere na Sučany. Odtiaľ pokračujú do Turčianskej Štiavničky, Sklabinského Podzámku, Sklabine, Záboria, Turčianskeho Jasena, Belej - Dulice. Prejdú aj cez Necpaly, Folkušovú, Blatnicu, Karlovú, Príbovce a cez Benice až do Valče. 

Zdroj: Facebook/Boris Hrozienčik


Účastníkom pri orientácii počas jazdy budú pomáhať neónovo ružové šípky značené pozdĺž celej trasy. Na ceste ich však budú sprevádzať aj usporiadatelia v reflexných vestách. 

„Prosíme o ohľaduplnosť, toleranciu a vzájomné rešpektovanie sa. Ospravedlňujeme sa za akékoľvek, čo i len malé zdržanie dopravy,“ dopĺňajú organizátori na záver s vďakou všetkým účastníkom cestnej premávky.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj