Hľadáte nové bývanie? Posledné voľné byty v Púchove s množstvom benefitov!


Reality

Foto: Hľadáte nové bývanie? Posledné voľné byty v Púchove s množstvom benefitov!

Hľadáte nový domov, ktorý kombinuje pohodlie mesta a blízkosť prírody? Púchov vám ponúka výnimočné možnosti, ktoré stoja za zváženie.

Projekt Pod Zábrehom II ponúka moderné bývanie v skvelej lokalite, kde máte všetko, čo potrebujete, na dosah.

Blízkosť prírody aj mesta na dosah ruky

Jedným z najväčších benefitov tejto novovznikajúcej štvrte je jej poloha. Žijete v meste, ale príroda je doslova za rohom. Len pár minút pešo sa dostanete k obchodu, škole či na zastávku MHD. Pre rodiny s deťmi alebo ľudí, ktorí pracujú a potrebujú mať všetko „po ruke“, je to neoceniteľná výhoda. V dnešnom hektickom svete, kde si každý váži svoj čas, takáto dostupnosť šetrí nielen čas, ale aj energiu.


Projekt Pod Zábrehom II vám ponúka posledné voľné byty, ktoré sú pripravené na okamžité nasťahovanie. Ak chcete bývať ešte tento rok, teraz je ten správny čas.

Pozrite si vzorové byty online – 3D virtuálna prehliadka

Moderné a úsporné bývanie pre každého

Byty v projekte Pod Zábrehom II sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky modernej doby – otvorené a vzdušné priestory, veľké okná, kvalitné materiály a energetickú úspornosť, ktorá vám dlhodobo ušetrí náklady.

Byty majú nadrozmerný balkón alebo terasu, kde si môžete vychutnať rannú kávu s výhľadom na okolitú prírodu, alebo si večer odpočinúť na čerstvom vzduchu po dlhom dni.


Pre rodiny aj jednotlivcov

Ak máte rodinu, určite oceníte, že priamo v projekte je detské ihrisko. Nemusíte chodiť ďaleko, aby sa vaše deti mohli bezpečne hrať. Pre dospelých sú pripravené oddychové zóny a zeleň, kde si po práci môžete zabehať, prejsť sa alebo si len tak užiť chvíľu pokoja. Pre tých, ktorí majú radi aktívny životný štýl, ponúka okolie mnoho možností na šport a relax.

Komfortné parkovanie a rýchle nasťahovanie

Parkovanie v mestách je častý problém, ale v projekte Pod Zábrehom II to máte vyriešené. Parkovanie je zabezpečené priamo v bytovom dome alebo na vonkajších parkovacích miestach. Nebudete tak musieť strácať čas hľadaním miesta na auto, čo oceníte hlavne počas rušných dní či v zimných mesiacoch.


Veľkou výhodou je, že byty sú pripravené na okamžité nasťahovanie. To znamená, že nemusíte čakať mesiace na dokončenie – nový domov si môžete zariadiť a nasťahovať sa ešte tento rok. Ak hľadáte riešenie bez dlhého čakania, toto je pre vás ideálna možnosť.


Voľný čas plný možností

Púchov a jeho okolie ponúkajú množstvo príležitostí, ako aktívne tráviť voľný čas. Len na skok od vás je Nosická priehrada a kúpeľné mestečko Nimnica, kde si môžete oddýchnuť pri vode alebo využiť wellness. Pre milovníkov športu sú tu cyklotrasy, možnosti turistiky či plávanie. Ak preferujete mestský životný štýl, Púchov má bohatú ponuku kultúrnych podujatí a športových aktivít.

Ak vás projekt Pod Zábrehom II zaujal, zarezervujte si obhliadku čo najskôr. Nenechajte si ujsť príležitosť bývať v jednej z najlepších lokalít v Púchove

Predajca
Mgr. Tomáš Surovčák
surovcak.tomas@reinoo.com
0910 372 961



Zdroj: Inzercia/PR článok

Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj